Gryning

Gryning

2015-05-15 Delling åker med till Elmia Game Fair 2015

Heldag på Elmia Game Fair 2015 i Jönköping. Fantastiskt väder med sol och hög luft. Lagom med folk. Hade med alla vovvarna, tappade hundvakten hemma i Uddevalla.
Tog in dem en och en och gick runt i vimlet. Kevin och Woodstock har ju varit där förut men Delling har aldrig sett så många ben, hört så många olika ljud, känt så många lukter eller erfarit så blanka golv. Och så plötsligt dyker det upp en vovve, som genast försvinner bakom ben, ben, ben. Och så en ny vovve, fast av en annan sort. Ben, ben, ben och åter ben.
En elak ungdjävul på 4-5 år smet blixtsnabbt fram och nöp D rejält i nosen. Husse hann notera när missfostret drog tillbaka handen, och hann strama till kopplet; D stod som tur var fast. Gunnar Ö. i UNCABs monter stod med gapande mun och tittade: "Det där var inte snyggt, jag såg det. Hur gick det vovven? Om det hade blivit något hade jag vittnat till din fördel." Skulle vara intressant att kunna kliva in i framtiden sisådär en 20 år och se vad det blivit av den tösen.
D hade inga problem med uppstoppade zebror, vårtsvin, grisar, vargar eller björnar vilka skrämde slag på W förra gången. Men en liten, liten räv som stod på trekvart i en hörna var läskig…….. Kanske för att D stött på rävar IRL och kände igen det yttre, men såg att något var väldigt fel.
Jättebra träning, fanns ingen annan än husse att ty sig till.

Trötta hundar på kvällen, dödligt trött husse.

Inga kommentarer :